Trapleuning RVS op maat

Trapleuning RVS op maat

trapleuning specialist regio Nijmegen, Trapleuning RVS, rvs trapleuning op maat - Lumigrip®
Trapleuning RVS - Lumigrip

Trapleuning RVS

Bent u op zoek naar een stijlvolle trapleuning RVS? Dan bent u bij Lumigrip aan het juiste adres! Bij Lumigrip vindt u een trapleuning uit RVS van de beste kwaliteit. Onze trapleuningen worden altijd op maat geproduceerd voor uw eigen huis.

Trapleuning RVS naar keuze

Onze trapleuning RVS wordt op maat voor u gemaakt en is verkrijgbaar in een drietal modellen. De meest gangbare trapleuning is het ronde type, maar bij ons kunt u ook kiezen voor de steeds meer gewilde modellen: vierkant en rechthoekig. Onze RVS trapleuningen worden in onze werkplaats in Wijchen door onze ambachtelijke vakmensen conventioneel met de hand vervaardigd. Lumigrip kiest voor trapleuningen van puur vakmanschap en handwerk. Nadat de trapleuningen in onze werkplaats zijn vervaardigd, leveren wij de trapleuning op maat af bij u thuis.

Indien u op zoek bent naar een trapleuning voor extra veiligheid en sfeer, dan kunt u ook kiezen voor de trapleuning RVS met LED verlichting. U heeft hierbij de keuze uit één van onze Lumigrip LED systemen.

Trapleuning RVS gebogen of specifiek maatwerk

Bij Lumigrip kunt u ook maatwerk trapleuningen laten produceren. Als u op zoek bent naar een nieuwe trapleuning uit RVS, maar wel exact in dezelfde maat of kromming als uw bestaande trapleuning, dan is dat voor ons geen probleem. Wij kunnen uw bestaande trapleuningen exact na maken met een buiging of leuningdragers die op dezelfde positie als bij uw oude trapleuning worden geplaatst. U kunt de benodigde afmetingen direct aan ons doorgeven, maar u kunt ook langskomen met uw trapleuningen om deze exact nate laten maken. De montage kunt u vervolgens zelf eenvoudig uitvoeren.

Wilt u meer informatie over de trapleuning van RVS?

Heeft u een vraag over Lumigrip? Of wilt u liever meer informatie over de trapleuning RVS of wat de kosten hiervan zijn? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij al uw vragen of voorzien u van vrijblijvend advies. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 24 663 6887 of maak gebruik van ons online contactformulier. U kunt ons ook bereiken via het e-mailadres info@lumigrip.nl.

Trapleuning RVS - Lumigrip Wijchen