Woezik DO12 voetbal competitie kampioen

Woezik DO12 voetbal competitie kampioen

Mood accu - Lumigrip

Sc Woezik DO12: winst in de competitie

Sc Woezik DO12 kwam in het afgelopen jaar uit in de KNVB competitie, 2e klasse 1, voor jeugdspelers onder de 12 jaar. Het team bestaat uit een vijftiental spelers en traint twee keer per week. In het afgelopen seizoen zijn er wedstrijden in de competitie gespeeld tegen onder meer Zwolle, Nijkerk, Ede, Zutphen en Apeldoorn.

Alhoewel het voetbalplezier voorop staat was het team van Sc Woezik direct aan het begin van het seizoen zeer gedreven om het optimale uit het team te halen en kampioen te worden in de competitie. Het bleef lang spannend tussen het door Lumigrip gesponsorde team, de eerstejaarsselectie D onder de 12 jaar, en DTS Ede die de kampioensschaal mocht verdedigen. Maar aan het eind van de competitie waren alle tekenen aan de wand wel duidelijk.

Op 14 mei jl. was het zover: Sc Woezik werd, aangemoedigd door een grote schare fans compleet met spandoeken en toeters, de overtuigende kampioen. De spelers van Woezik waren in Ede door het dolle heen toen ze aldaar de wedstrijd afsloten met een stevige winst. Een hele mooie teamprestatie! Op het veld brak het feest al los met knaller en confetti van de fans en in de kleedkamer ging het feestje voor de spelers – luid zingend – nog even door.

De finale van de KNVB beker met Woezik DO12

Maar de winst in de competitie was voor het jonge Woezik team niet de enige mijlpaal: Op 4 juni jl. speelde het team van Sc Woezik ook nog voor de KNVB beker tegen Sparta Nijkerk op neutraal terrein in Ommen. Maar de zenuwen speelden de jongens dusdanig parten dat het team niet uit de verf kwam en genoegen moest nemen met een tweede positie. Dit mocht echter de pret niet drukken, want het mooie weer en de gezellige BBQ ter afsluiting van het sportieve seizoen hebben de dag nog prima afgerond.

Lumigrip is als sponsor trots op de jongens die met veel sportiviteit en plezier weer een mooi seizoen hebben afgesloten. Na wat trainingsexercities volgt nu eerst de verdiende zomerstop. En dan: op naar het volgend seizoen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren