Balustrade Glas – perfect op maat voor uw woning

Balustrade Glas – perfect op maat voor uw woning

balustrade glas - Lumigrip
balustrade glas - Lumigrip

Balustrade glas

Wilt u uw bestaande woning in een modern jasje gieten of bent u op zoek naar mooie elementen voor uw nieuwbouwwoning? Dan is een glazen balustrade misschien net de finishing touch. Hiervoor bent u bij de vakmensen van Lumigrip aan het juiste adres. U heeft bij Lumigrip zowel de keuze uit een RVS balustrade als een balustrade glas. Door de minimalistische en ruimtelijke uitstraling is een balustrade glas een steeds meer gewilde oplossing. Ook voor particuliere woningen.

Kenmerken van de balustrade glas

Een balustrade met glas kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. In de meeste gevallen wordt een glazen balustrade gebruikt als afscheiding bij een trap, vide, overloop of buitenterras. De balustrade met glas van Lumigrip kan zowel binnen als buiten toegepast worden en kan in verschillende modellen voor u op maat geproduceerd worden. Het glas dat gebruikt wordt voor de balustrade is veiligheidsglas. En Lumigrip zorgt altijd voor een veilige constructie en bevestiging.

Naast onze normale balustrade glas is er ook de mogelijkheid om de balustrade uit te breiden met LED verlichting. Hiervoor zijn alle lichtsystemen die Lumigrip aanbiedt geschikt. Door toepassing van LED verlichting zorg u dat donkere hoekjes op uw trap of in uw hal veilig en sfeervol verlicht worden.

Balustrade glas naar wens

Uw balustrade wordt altijd vakkundig ingemeten door één van onze monteurs. Deze neemt exacte maten op en bespreekt samen met u uw wensen. Van uw glazen balustrade wordt eerst een 3D-tekening gemaakt door één van onze gespecialiseerde constructeurs. Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met de productie van de balustrade. Eén van onze planners neemt voor de montage contact met u op over de best inpasbare montagedatum.

Vragen over de balustrade glas?

Mocht u meer informatie wensen over de balustrade van glas? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Uiteraard kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 24 663 6887. Onze adviseurs zijn u graag persoonlijk van dienst. Of stuur een email naar info@lumigrip.nl. Onze specialisten zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

balustrade glas - Lumigrip