Over ons

Lumigrip - het team

Lumigrip: inmiddels een begrip

Vanaf 2007 zijn we met Lumigrip® actief om nieuwe en bestaande particuliere woningen, utiliteitgebouwen en projecten in de openbare ruimte te verfraaien met RVS trapleuningen met LED verlichting. In ons bestaan hebben we inmiddels veel ervaring opgebouwd met de meest uiteenlopende maatwerk projecten. Daarbij hebben we ons eigen Lumigrip® assortiment: leuningen, balustrades en te integreren LED systemen, steeds verder uitgebreid en ontwikkeld. Altijd met één doel in het vizier: kwalitatief hoogwaardig design maatwerk produceren waar wij in het maken ervan net zoveel plezier beleven als onze klanten ervan kunnen genieten.

Wie zijn wij?

Het Lumigrip® team bestaat uit een enthousiaste, gemotiveerde en betrokken groep vakmensen die hun werk verstaat. Ieder op zijn of haar vakgebied. Van eerste het contact met één van onze adviseurs, via engineering, maatwerkproductie tot en met montage: hoogwaardige kwaliteit staat hoog in het vaandel. En met veel inzet, klantgerichtheid en oog voor service zorgen we dat al onze maatwerkproducten in perfecte staat bij onze klanten arriveren of geïnstalleerd worden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De kracht van het onderscheidend vermogen van Lumigrip® zit in de wijze waarop zaken aangepakt, problemen opgelost en uitdagingen aangegaan worden. Duurzaamheid heeft zich daarmee niet alleen vertaald naar de levensduur van het energiezuinige product door de toepassing van LED technologie en RVS. Lumigrip® onderstreept dit nog nader door volledig de kernwaarden van MVO Nederland te onderschrijven.

Werken bij Lumigrip®

De belangrijkste pijler van onze organisatie is het team van medewerkers dat elke dag een topprestatie levert om zorg te dragen voor het succes van de projecten die we realiseren bij onze klanten. Met regelmaat zijn we dan ook op zoek naar nieuwe mensen die er zin in hebben om er samen met ons de schouders onder te zetten en Lagusski | Lumigrip® verder uit te bouwen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan bij de actuele vacatures!

Lumigrip
4.8
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
A.J. VerbruggeA.J. Verbrugge
11:35 01 Dec 23
Johan van der KampJohan van der Kamp
09:38 27 Oct 23
Het contact met dit mooie bedrijf was van begin tot eind grandioos. De realisatie was van een uitstekend nivo.We zijn blij met het resultaat.
Loes RijgLoes Rijg
08:51 07 Mar 23
Wij zijn heel tevreden. En hebben het al doorgegeven aan buren van ons.
Freddy van VlietFreddy van Vliet
17:56 10 Feb 23
Prachtig geworden met glazen balustrade en rvs armleuningen.
Ivelina KoychevaIvelina Koycheva
15:39 10 Dec 22
Ik heb Lumigrip paar jaar geleden, via een kennis van mij ontmoet. Ik heb diverse trapleuningen met sensoren in mijn woning gemonteerd. Ook heb ik glazen balustrade op mijn balkon laten plaatsen. Een andere wens van mij, was beveiliging hekwerk. Lumigrip zijn TOP bedrijf met deskundige specialisten, die altijd netjes werken en op tijd komen. Ik zeg….Bestel maar en jij zal niet teleurgesteld worden.Tevreden klantIvelina
Henk HoefnagelsHenk Hoefnagels
15:13 31 Oct 22
Ik ben top tevreden over de samenwerking en het eindresultaat van onze nieuwe RVS trapleuning met ledverlichting, gemaakt volgens mal. De lijn van de trap getekend op een strook papier en opgestuurd en bij Lumigrip hebben ze hem precies na gemaakt. Zeker een aanrader 👍🏻
Chris HesselsChris Hessels
07:32 26 Oct 22
Wij hebben door Lumigrip twee RVS spiltrapleuningen laten monteren en zijn uitermate tevreden over het resultaat (zie foto). Verder zijn we ook zeer tevreden over het hele traject vanaf de offerte t/m de montage. Dit is zeker een bedrijf welke we ook aan onze vrienden zullen aanraden.
Ger BanisGer Banis
13:36 24 Jun 22
Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering en de werkzaamheden van de RVS balustrade, de monteurs waren zeer vriendelijk en vakbekwaam, wij bevelen Lumigrip RVS balustrade en leuningen, met verlichting, van harte bij u aan.
js_loader