Zakelijk

Zakelijke projecten

ILLUNOX® voorbeeld buiten leuningen met LED verlichting 3
Zakelijke projecten - Lumigrip

Advies en product op maat voor uw project

U bent (licht)architect, projectontwikkelaar, aannemer of opdrachtgever én u bent voor uw nieuwbouw- of renovatieproject op zoek naar een bijzondere en functionele verlichtingsoplossing. Neem dan contact op met één van onze adviseurs, die u gericht kan adviseren over de Lumigrip toepassingen. Voor elke toepassing in- of outdoor, van kantoor tot horeca en van sportcomplex tot zorginstelling: een Lumigrip oplossing past altijd!

Lichtplan en verlichtingsvereiste

Indien uw project specifieke vereisten stelt aan de opbrengst van de verlichting, kunnen we ten behoeve van uw lichtberekeningen specifieke eulemdat bestanden aanleveren. Dit zowel voor ons sfeerverlichtingsysteem Lumigrip MonoColour als de hoog rendement versie hiervan.

Als voorbeeld vindt u beeldmateriaal van de door ons uitgevoerde projecten: NS station te Gouda en van de Brug ‘De Nieuwe Lievelderpoort’ te Groenlo, waarbij hoog rendement LED verlichting is toegepast.

Een ander voorbeeld van een binnenproject is het wellness Fitland Hotel De Vrije Teugel in Uden. Hier heeft Lumigrip de glazen balustrades en RVS trapleuningen met LED gerealiseerd.

Specifieke wensen leiden tot innovatie

Heeft u bijzondere wensen, waarbij het huidig product assortiment van Lumigrip niet direct inpasbaar is? Afhankelijk van type en grootte van het project en wensen bestaat de mogelijkheid om een verlichtingsoplossing op maat te ontwikkelen.

TIP: Systeem met doorlopende lijnverlichting: ILLUNOX®

De fabrikant van de Lumigrip systemen heeft in 2014 het verlichte trapleuning en balustrade concept ILLUNOX® geintroduceerd. ILLUNOX® is een doordacht systeem met een geintegreerde doorlopende LED verlichting, bij uitstek geschikt voor de project- en utiliteitbouw. Het systeem laat zich op locatie eenvoudig op maat maken. Gekozen kan worden uit een brede range van bijpassende LED lijnen: voor elke verlichtingsbehoefte – in kleur en sterkte – kan een oplossing worden geboden. Slim en veilig geintegreerd in een praktische en duurzame RVS trapleuning.

Red Dot Product Design Award voor ILLUNOX®

In 2015 heeft het ILLUNOX® trapleuning en balustrade concept een Red Dot Award Product Design 2015 toegekend gekregen. De internationale vakjury van de Red Dot organisatie is overtuigd door het minimalistisch design, de kwaliteit en de vele mogelijkheden voor toepassing. Meer informatie kunt u vinden op de website van ILLUNOX®.

Reddot award - Lumigrip