Bezoek van de burgemeester en wethouder Wijchen

Bezoek van de burgemeester en wethouder Wijchen

Mood accu - Lumigrip

Hans Verheijen, de burgemeester van Wijchen, vereerde ons gistermiddag met een bezoek. Hij was vergezeld van wethouder Agnes Schaap en bedrijfscontactfunctionaris Sandra Langens. Aanleiding van het bezoek was de toekenning van de Red Dot Design Award 2015 voor onze nieuwe productlijn ILLUNOX®.

Het Wijchense bedrijfsleven en met name de innovatiekracht van de lokale bedrijven, heeft de bijzondere aandacht van de gemeente. Dit vertaalt zich ondermeer naar stimuleringsregelingen, zoals de Innovatiepitch. Enthousiast hebben we dan ook kunnen vertellen hoe het allemaal begon, hoe we als bedrijf ontwikkeld zijn en waar we nu staan.

Daarna volgde een rondleiding in de productiehal, waarbij we alle stappen van het ambachtelijke productieproces naar een design eindproduct met LED verlichting konden laten zien. Onder andere onze toepassing van 3D-printing voor ontwikkeling en productie, trok daarbij de aandacht van de gemeentelijke delegatie.

Wilt u ons ook graag bezoeken om de verschillende mogelijkheden voor RVS trapleuningen en balustrades met LED verlichting te bezichtigen en persoonlijk advies te krijgen? Neem dan contact op via info@lumigrip.nl of bel 024-6636887. Graag staan we u dan uitgebreid te woord. Onze showroom is elke werkdag geopend tussen 09:00-17:00 uur.

Meer informatie over het ILLUNOX® systeem vindt u op www.ILLUNOX.COM.