Eerste projecten met trapleuning ILLUNOX®

Eerste projecten met trapleuning ILLUNOX®

Mood accu - Lumigrip

De nieuwe lijn ILLUNOX® trapleuningen met LED verlichting, bieden een mooie, warme en doorlopende verlichting op de trap. De eerste particuliere projecten met een ILLUNOX® trapleuning zijn inmiddels opgeleverd.

Het geintegreerde bedrade LED verlichtingsysteem is bij uitstek geschikt voor trappen waar rechte trapleuningen geplaatst kunnen worden: bij een rechte steektrap of een gedraaide trap waar de rechte leuningen los van elkaar geplaatst worden. Met ILLUNOX® verlicht u uw trap mooi en veilig!

Voor meer informatie: bezoek de ILLUNOX® website!

De RVS design trapleuning ILLUNOX® is van een hoogwaardige afwerking en uitgerust met OSRAM LEDs. Met een ILLUNOX® trapleuning kiest u dan ook voor een duurzaam kwaliteitsproduct: de kwaliteit die u van Lumigrip kan verwachten. Voor uw woning biedt de leuning dan ook veel meerwaarde en gebruikersgemak.

Optioneel kan gekozen worden voor een uitvoering met dimbare LED verlichting of een zogenaamde touchdim bediening op de kopse kanten. Deze kan nog uitgebreid worden met een geintegreerd sensorsysteem dat op beweging werkt. Kortom: u kiest voor de bediening en de mogelijkheden die het best passen bij uw wensen en uw woning.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is om uw trap optimaal te verlichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gericht advies.