Houten trapleuning met LED verlichting

Houten trapleuning met LED verlichting

houten trapleuning met led verlichting - Lumigrip
houten trapleuning met led verlichting - Lumigrip

Houten trapleuning met LED verlichting

Bent u op zoek naar een houten trapleuning met LED verlichting? Dan bent u bij Lumigrip aan het juiste adres. Bij Lumigrip vindt u een ruim assortiment van trapleuningen. Naast de houten trapleuning met LED verlichting bieden wij ook de RVS trapleuning en trapleuning met LED verlichting aan.

Kenmerken van de houten trapleuning

De houten trapleuning komt van onze bijzondere productlijn: Lumiwood. Ons houtdesign lijkt net echt door de realistische houtstructuur. De leuning kan zowel binnen als buiten worden toegepast door de hoogwaardige kwaliteit van de toegepaste materialen. Om de trapleuning passend te maken bij uw trap zijn er diverse designs beschikbaar, waaronder: Wengé, Eiken, Wit Eiken en Kersen. Onze houten trapleuning is eventueel ook te gebruiken in combinatie met een RVS balustrade. De leuning kan dan als handgreep bij de RVS delen ingepast worden. Dit zorgt voor een stijlvolle combinatie.

Óók met LED verlichting mogelijk

Voor de houten trapleuning met LED verlichting kunt u een keuze maken uit de drie Lumigrip LED systemen: Mood, MonoColour of MultiColour. Afhankelijk van de mogelijkheden in uw woning en uw wensen, kiest u het best passende verlichtingssysteem. Als er geen mogelijkheden zijn voor aansluiting op de elektra dan kiest u eenvoudig voor het meerkleurige Mood systeem met accu. Is bedrading eenvoudig te realiseren of moeten de muren nog gestuct worden? Dan past een enkelkleurig MonoColour of een meerkleurige MultiColour systeem het beste. Alle LED systemen zijn daarnaast nog uit te breiden met een sensorsysteem, zodat de verlichting automatisch aan gaat als het echt nodig is. Kortom: een Lumigrip systeem past altijd!

Houten trapleuning naar wens

Onze Lumiwood trapleuning met LED verlichting is op maat verkrijgbaar en kan daarbij ook naar wens of situatie gebogen worden in de vorm van de trapboom. Deze optie is niet alleen beschikbaar voor nieuwbouwwoningen, maar ook voor woningrenovatie ter vervanging van de oude trapleuning. Bij renovatie van uw woning kunnen de vormen van de bestaande leuningen exact nagemaakt worden. Het meest ideaal is om opnieuw te kijken naar de posities van de leuningen en die zo optimaal mogelijk te plaatsen. Dan kunt u bij uw renovatie de bevestigingspunten van de oude leuningen verwijderen. Bij minder grondige renovaties kunnen we de posities van de oude leuningdragers gebruiken voor uw nieuwe maatwerk houten trapleuning met LED verlichting.

Heeft u vragen over de houten trapleuning met LED verlichting?

Mocht u nog vragen hebben over Lumigrip of heeft u een vraag over de trapleuning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 24 663 6887. Onze specialisten helpen u graag bij al uw vragen en kunnen u ook voorzien van advies. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of via het e-mailadres info@lumigrip.nl.

houten trapleuning met led verlichting - Lumigrip