Inox trapleuning

Inox trapleuning

Mood accu - Lumigrip

Heeft u een inox leuning op maat nodig?

Bent u benieuwd welke mogelijkheden Lumigrip biedt? Lees dan snel verder voor alle ins en outs. Bij Lumigrip produceren we namelijk inox leuningen en balustrades geheel op maat. Dit doen we in ons eigen bedrijf waarbij u uit een verschillende modellen kunt kiezen. De meest gangbare inox leuning is het ronde model Allround en de inox balustrade. Dit komt voornamelijk doordat deze leuning het prettigst vasthoudt. Wel wordt een vierkante of rechthoekige leuning steeds populairder.

Deze trapleuningen kunnen geheel op maat worden gemaakt in onze werkplaats in Wijchen. Dat betekent dat u een trapleuning volledig naar eigen wens kunt laten maken. Elke trapleuning wordt conventioneel met de hand vervaardigd. Kortom, puur handwerk en vakmanschap zoals een unieke leuning met LED verlichting volgens Lumigrip hoort te zijn. Is dat precies wat u zoekt? Lees dan snel verder!

Inox leuning met verlichting

Doordat Lumigrip vele soorten trapleuningen heeft, vindt u hoe dan ook iets wat aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij kunnen voor u een inox trapleuning op maat maken in verschillende modellen. Dit is niet alleen de ronde trapleuning (allround), maar ook de vierkante trapleuning (square) en de rechthoekige trapleuning (solid). Bent u op zoek naar net een beetje extra veiligheid voor in uw woning of op uw kantoor? Dan doet u er goed aan om het model allround met één van onze LED systemen te laten plaatsen. Naast dat beetje extra veiligheid, brengt deze ronde inox trapleuning ook sfeer mee. Onderstaand ziet u van links naar rechts de trapleuningmodellen: allround, square en solid. Zo weet u precies wat bij u past en wat u zoekt!

Uw inox leuning namaken?

Heeft u op dit moment een passende trapleuning, maar is deze niet naar wens? Laat hem dan namaken door Lumigrip in inox materiaal, de huidige vorm kunnen wij namaken en gebruiken als mal. Dit kan precies in de vorm die u wenst. U kunt uw bestaande trapleuningen exact na laten maken met buigingen en/of leuningdragers op vaste positie zoals u graag wilt. Zo heeft u een inox leuning die precies past op de plek van uw oude trapleuning. Geen nieuwe gaten mee nodig en eigen montage is ook mogelijk.

Specifiek maatwerk kunt u ons hoe dan ook toevertrouwen.  Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de afmetingen aan ons door te geven. Ook is het ook mogelijk om langs te komen met idee. Dan kunnen wij meteen spijkers met koppen slaan.

Vragen of aanvullende informatie nodig?

Bij Lumigrip kunt u terecht voor al uw vragen en passend advies. Onze specialisten helpen u graag verder! Ook voor prijsinformatie en offerte kunt u bij ons terecht via het contactformulier.  Wilt u ons persoonlijk spreken bel ons dan via telefoonnummer +31 24 663 6887 .

Wij zijn ook op Social media actief. Volg ons op Facebook, Pinterest en/of Instagram.