Interesse

Interesse?

Lumigrip - trapleuning met LED verlichting

Advies & verkoop

Voor advies over RVS trapleuningen en balustrades met verlichting, kunt u als particulier of als zakelijke partij rechtstreeks contact opnemen met Lumigrip c.q. fabrikant Lagusski. Ons werkgebied strekt zich uit over geheel Nederland en België.

Onze verkoopadviseurs kunnen u telefonisch en desgewenst op locatie gericht adviseren over de toepassingsmogelijkheden van de trapleuning- en balustrade systemen met verlichting voor uw woning. Heeft u een bouwtekening voorhanden, dan kunt u deze mailen naar onze adviseurs via info@lumigrip.nl. Na bestudering hiervan kunnen zij samen met u de mogelijkheden doorspreken.

Voor renovatie van bestaande woningen kunnen wij u veelal telefonisch informeren over de mogelijkheden. Op afspraak kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom/productielocatie. Verder is het volledig Lumigrip productenscala regelmatig te zien op consumenten- en vakbeurzen. Houdt daarvoor ons nieuws in de gaten of volg ons via Twitter (@Lumigrip).

Voor praktische vragen over ons productenscala RVS trapleuningen en balustrades met verlichting, kunt u ook de pagina veel gestelde vragen bezoeken. Of lees onze brochure ‘Grip op Licht’.

Brochure aanvragen of advies?

Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend telefonisch ondersteunen voor de mooiste maatwerkoplossingen voor uw woning!

Voor professionele partijen

Bent u als architect, projectontwikkelaar of aannemer geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Lumigrip RVS trapleuningen en balustrades met LED verlichting, dan lichten wij u graag uitgebreid e.e.a. toe. Voor uw project, zowel voor de particuliere woningbouw als de utiliteitsbouw, kan Lumigrip een toepassing op maat realiseren. Uw wensen vertalen wij graag ook in eventuele nieuwe toepassingen. Lumigrip ontwikkelt zich dan ook steeds meer als innovatiepartner in de projectenmarkt.

Verkooppartners

Lumigrip werkt samen met een select aantal partners die gespecialiseerd zijn in trapfabricage of traprenovatie. Zij kunnen u indien gewenst een totaalpakket leveren. Mocht u als particulier geïnteresseerd zijn in een traprenovatie of een nieuwe trap, verwijzen wij u graag door naar één van onze partners.

Hoe gaan we vervolgens te werk?

Na opdrachtverstrekking wordt uw Lumigrip systeem met zorg op maat geproduceerd en wordt deze zorgvuldig afgewerkt en getest. Gemiddeld is de tijd tot montage circa vier weken na opdrachtverstrekking. Voor glasbalustrades hanteren wij een langere levertijd die varieert tussen de zes en acht weken.

Na de montage test de monteur het systeem nogmaals en geeft u een korte demonstratie van de werking van het systeem. U ontvangt een speciaal voor Lumigrip ontwikkelde RVS reiniger, om uw trapleuningen en/of balustrade netjes te kunnen onderhouden, en de bijbehorende handleiding (Lumigrip Mood (Sense)).

Garantie

De fullservice fabrieksgarantie die wij als fabrikant op het product verstrekken bedraagt 2 jaar na oplevering. Mocht er zich in deze periode iets voordoen met het systeem, dan zullen wij dit geheel kosteloos voor u verhelpen.