Lumigrip in Fitland Hotel – De Vrije Teugel

Lumigrip in Fitland Hotel – De Vrije Teugel

Mood accu - Lumigrip

Het Fitland Hotel – De Vrije Teugel is een splinternieuw en multifunctioneel 4-sterrenhotel, in combinatie met een party- en evenementen centrum, gelegen in het Brabantse Uden. Het trappenhuis en de trappen naar het moderne bowlingcentrum zijn door Lumigrip voorzien van trapleuningen en balustrades. De RVS trapleuningen en glasbalustrades zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol geworden met het Lumigrip verlichtingssysteem MonoColour.

Lumigrip kreeg in dit project de gelegenheid de puntjes op de i zetten. De leuningen en balustrades werden allereerst door onze specialisten exact ingemeten. Op basis van deze meetgegevens werden alle trapleuningen en balustrades in 3D tekeningen uitgewerkt. Op deze manier krijgt de opdrachtgever meteen een duidelijk grafisch beeld van het eindresultaat. Na goedkeuring door Fitland, werden de RVS trapleuningen en glasbalustrades op maat geproduceerd. Onze buitendienstmedewerkers waren vervolgens verantwoordelijk voor een vakkundige montage.

Sinds de opening deze zomer, begeleidt het Lumigrip systeem elke gast veilig, duurzaam en stijlvol naar haar/zijn hotelkamer of naar het bowlingcentrum voor een avondje gezellig bowlen. De RVS trapleuningen zijn uitgevoerd met de Lumigrip Monocolour in warm wit licht.