Maatwerk RVS kapstok | óók met verlichting

Maatwerk RVS kapstok | óók met verlichting

Mood accu - Lumigrip

Lumigrip maakt ook uw maatwerk kapstokken met of zonder LED verlichting, voor uw woning of bedrijf. U kunt daarbij kiezen uit een aantal verschillende modellen.

Uw hal, uw visitekaartje
De hal is het visitekaartje van een woning of bedrijfspand. De stijl en inrichting geven de bezoeker een belangrijke eerste indruk. Daarnaast is het ook een plek van ontmoeten en van afscheid nemen. Het is dan ook prettig om de hal de uitstraling te geven die bij uw persoonlijkheid of bij die van uw bedrijf past. Bij het inrichten van een huis wordt de hal al te vaak vergeten. Een gezellig zithoekje, een leuke decoratie of een design kapstok kunnen echter een wereld van verschil maken.

Welke kapstok past bij mij?
Net als bij alle woonaccessoires, kiest u ook bij een kapstok de stijl die u mooi vindt. Zoekt u harmonie, zorg er dan voor dat de kapstok bij de andere accessoires in de hal past. Lumigrip gebruikt alleen makkelijk te combineren materialen, zoals RVS eventueel gecombineerd met hout of glas. Het mooiste is het als één van deze materialen terugkomt in een ander meubelstuk of accessoire. De entree lijkt dan een stuk stijlvoller. Tip: De Lumigrip kapstokken kunnen perfect gecombineerd worden met de Lumigrip trapleuningen en/of balustrades.

Waar past uw kapstok het beste?
Afhankelijk van de halindeling, kiest u de beste plaats voor de kapstok. Houd enerzijds rekening met de ruimte die de kapstok inneemt en wat de meest praktische plek in uw hal is. Plaatsing bij een deur die openslaat richting kapstok, is bijvoorbeeld niet handig. Geef de kapstok anderzijds, en ook uw andere halaccessoires, de ruimte voor zover dat in uw hal mogelijk is.

Verlichte kapstok
Als uw kapstok op een donkere plek komt te hangen, kan ingebouwde verlichting een uitkomst bieden. Een Lumigrip LED verlichtingssysteem gecombineerd met sensoren zorgt ervoor dat het licht automatisch aan gaat als iemand zijn jas zoekt of binnenkomt. Het licht gaat vervolgens weer automatisch uit en dat spaart energie.

Uw kapstok, uw keuze
Welke kapstok u ook kiest, het is geheel persoonlijk. Kies een model dat u mooi vindt en kies de plaats in de hal waar de kapstok het beste uitkomt en die praktisch is. Geef ons de maten door en wij maken voor u een aanbieding op maat voor productie en levering van het gekozen model.
Weet u nog niet precies wat voor kapstok u zoekt, doe dan inspiratie op in het onderdeel RVS kapstok of neem contact met ons op voor advies. Wij zorgen dan voor de vertaling van uw wensen naar een praktisch design product.