Mogelijkheden met een houten trapleuning

Mogelijkheden met een houten trapleuning

houten trapleuning - Lumigrip

Combineer met een passende balustrade

Ook een RVS of glazen balustrade kunt u bijpassend aan uw houten trapleuning laten uitvoeren door de leuning hiervan in hetzelfde design te laten uitvoeren. Zo kunnen we samen met u het best passende maatwerk voor uw woning realiseren.

Voor de houten trapleuning zijn een aantal verschillende designs beschikbaar, zoals wengé, eiken, wit eiken en kersen. Voor alle mogelijkheden en wensen kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat we u uitgebreid kunnen informeren. Op afspraak is een bezoek aan onze showroom ook altijd mogelijk. Zo kunt u met eigen ogen zien welke zorg wij besteden aan de vervaardiging van uw interieurproduct.

Brochure aanvragen of advies?

Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend telefonisch ondersteunen voor de mooiste maatwerkoplossingen voor uw woning!

LED verlichting

Net zoals bij onze andere trapleuningen kunnen wij de trapleuning leveren met een ingebouwd LED verlichtingssysteem. U kunt daarbij kiezen uit een meerkleurig systeem met accu, zonder hak- en breekwerk, of een enkelkleurig of meerkleurig LED systeem met een vaste aansluiting op de netspanning.

Zwarte of gecoate trapleuningen

Bent u opzoek naar een zwarte trapleuning of een gecoate trapleuning in elk mogelijke RAL kleur? Dit is bij Lumigrip ook mogelijk, zelfs met LED verlichting. Neem contact op voor advies in uw trapsituatie.