Mogelijkheden met een spil- of wenteltrap

Mogelijkheden met een spil- of wenteltrap

Lumigrip - trapleuning met LED verlichting

Een RVS spil- of wenteltrap leuning met RVS muurdragers

Eén van de mogelijkheden is dat de wenteltrap leuning gemonteerd wordt tegen de muur met RVS leuningdragers. De vorm van de leuning wordt aan de hand van de radius van de trap, de benodigde hoogte ten opzichte van de tredes en de hoogte van de verdieping bepaald. Als de maatvoering van de wenteltrapleuning duidelijk is, wordt de benodigde vorm uit een rechte RVS pijp gewalst en gebogen in de juiste 3D-vorm. De RVS muurdragers met blinde bevestiging worden op de juiste posities geplaatst en de wenteltrapleuning is gereed voor montage.

LED verlichting in de RVS spil- of wenteltrap leuning

Net als in de rechte RVS trapleuningen met LED verlichting van Lumigrip, kunnen de RVS spil- of wenteltrap leuningen ook voorzien worden van LED verlichting. Kies voor een systeem aangesloten op de netstroom of ga voor een uitvoering met een ACCU. Alle door ons aangeboden LED verlichtingssystemen kunnen we voor u inbouwen in uw nieuwe trapleuning. U creëert dan wel echt iets bijzonders, waarvan u oneindig veel plezier aan zal beleven. Net als veel van onze andere klanten die u voor gingen.

Brochure aanvragen of advies?

Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend telefonisch ondersteunen voor de mooiste maatwerkoplossingen voor uw woning!

RVS spil- of wenteltrap leuning met RVS staanders op de trap

Op spiltrappen zijn veelal staanders geplaatst waarop de ronde leuning oftewel ‘wokkel’ geplaatst is. Bij een renovatie van de leuning worden de bestaande staanders vervangen door RVS staanders. En de oude ‘wokkel’ wordt vervangen door een RVS ‘wokkel’. Afhankelijk van de geplaatste spilleuning zijn de staanders op elke trede of om de trede geplaatst. Dit is het uitgangspunt van de nieuwe RVS spiltrap leuning.

Om nog meer veiligheid op de trap te bieden, bestaat de mogelijkheid om tussen de staanders gebogen RVS knieregels te plaatsen of een staalkabel. Dit geeft net een veiliger gevoel, vooral bij zeer steile trappen.

Uw ideeën en wensen worden – bij opdracht – altijd verwerkt tot een 3D-tekening door onze constructeur. Op deze wijze heeft u een goed beeld van hoe de vernieuwde trap er uit komt te zien. U komt dan ook bij de realisatie niet voor verrassingen te staan: behalve de verrassende kwaliteit van het eindproduct.