Mogelijkheden met een trapleuning

Mogelijkheden met een trapleuning

Wat is nu eigenlijk een mooie trapleuning?

De keuze voor het type trapleuning is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren in materiaal en uw woninginrichting. Een materiaal als RVS past erg makkelijk in elk interieur. Maar als u RVS te kil vindt of u wilt liever iets anders, dan zijn er ook andere mogelijkheden. Denk daarbij aan een trendy zwarte trapleuning of een andere RAL-kleur die goed bij uw interieur past. Een zwart gecoate trapleuning past uitermate goed bij de moderne interieurs van nu. Raamkozijnen en deurstijlen of stalen deuren worden tegenwoordig ook veelal uitgevoerd in een zwarte coating. Een zwarte trapleuning, al dan niet met LED verlichting past daar dan uitstekend bij!

Afhankelijk van uw trapvorm en wensen, kan de trapleuning recht of glooiend uitgevoerd worden. Én om van uw trapleuning een echte eyecatcher te maken, kunt u ervoor kiezen om uw trapleuning met verlichting uit te laten rusten. Natuurlijk kunt u ook gelijk het standaard houten hekje, dat in praktisch ieder huis te vinden is, omtoveren in een design balustrade. Uw trapleuning krijgt een ultieme persoonlijke touch door de keuzes die u hierin maakt. En omdat er over smaak niet valt te twisten: uw trapleuning wordt toch de mooiste!

Brochure aanvragen of advies?

Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend telefonisch ondersteunen voor de mooiste maatwerkoplossingen voor uw woning!

Donkere trap? Denk eens aan een verlichte leuning!

De verlichting op een trap is vaak niet optimaal. Vaak zijn de enige lichtbronnen de lampen in de gang of op de overloop. Spulletjes die u in de donkere hoekjes van de trap neerlegt, kunt u dan gemakkelijk over het hoofd zien. Met alle gevolgen van dien. Als u verlichting op de trap wilt, wilt u hierdoor niet verblind worden. En de trap wilt u eenvoudig kunnen verlichten. Denk dan eens aan een trapleuning met LED verlichting. Lumigrip heeft speciaal hiertoe een aantal trapleuning systemen met LED verlichting ontwikkeld die uw trap en entree op een unieke wijze verlichten. Niet alleen creëert u hiermee uw eigen sfeer die past bij uw inrichting of stemming, maar u vermindert ook nog eens drastisch het risico op valpartijen in het donker.

Verlichte trapleuning met ACCU

Heeft u net een verbouwing achter de rug? Wilt u niet gaan hakken of breken? Of is uw nieuwbouwwoning nèt helemaal perfect afgewerkt? Geen nood: de verlichte trapleuning met ACCU kan zonder kabeltjes door muren te trekken heel eenvoudig geplaatst worden. Plug and Play. In 2007 was Lumigrip al als eerste met een verlichte leuning met accu op de markt. En het is niet zomaar een accuutje. Lumigrip staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en ontwikkelt, verkoopt en plaatst deze systemen al sinds 2007. Heel gemakkelijk voor u: met ongeveer 3 weken na opdracht bent u een multifunctionele design trapleuning rijker. U drukt op het knopje of kiest voor het vernuftig ingebouwde sensorsysteem en voilà: licht op de trap! Zonder draadjes en naadjes dus heel eenvoudig genieten van het gemak van een goed verlichte trap.

Niet meer struikelen of vallen?

Een trap zonder trapleuning ondenkbaar denkt u? Toch zijn trapleuningen vaak nog een ondergeschikt element in de inrichting van woningen. Bij een verbouwing of bij nieuwbouw wordt de trap nog lange tijd zonder leuning gebruikt. Het is door de veelheid aan aanbod ook wel lastig een keuze te maken voor een trapleuning. Ach, even snel de trap op en af, want wat kan er nu helemaal gebeuren? Maar wist u dat de meeste ongelukken in huis voorvallen en dat een groot deel hiervan veroorzaakt wordt door een valpartij op de trap? Met een goede trapleuning zorgt u in elk geval voor de benodigde basisveiligheid. Voor uzelf, uw gezin en uw gasten!