Poort met automatische bediening

Poort met automatische bediening

Mood accu - Lumigrip

Deze RVS poort met automatische besturing van is op maat gemaakt naar de wens van de klant. De RVS toegangspoort geeft de oprit van het woonhuis een unieke uitstraling.

In het RVS hekwerk is een automatische besturing ingebouwd. Bij het benaderen van het hekwerk vanuit de woning, kunnen de bewoners automatisch uit rijden. Van buitenaf, als de bewoners weer thuis komen, is de poort met een afstandbediening te bedienen. Het toegangshek geeft de bewoners daarmee een uitnodigend welkom.

Een camera en intercom systeem is als extra veiligheid ingebouwd. De accenten op de RVS staanders met geintegreerde LED verlichting, geven het RVS hekwerk en de entree een bijzondere uitstraling. Een opvallende verlichting die ook in lichtsterkte in te stellen is. Een ingebouwde brievenbus maakt het gebruikersgemak van de entree poort compleet. Alle elementen zijn stijlvol in het totaal en tot een eenheid in design geintegreerd.

De vormgeving van de poort komt goed tot zijn recht bij de stijl van de woning. Al met al een mooi totaalproject waarbij Lumigrip verantwoordelijk was voor het ontwerp en de realisatie.

KLIK HIER VOOR DE FILM.