Verlichte RVS trapleuningen, kapstok en schoenenrek – Sleeuwijk

schoenenrek-kapstok-design-rvs-led

Een lumineuze upgrade van een woning in Sleeuwijk!

Maatwerk met Oog voor Detail

Ons team van vakmensen reisde af naar Sleeuwijk om de woning van de klant te inspecteren. Elk aspect werd zorgvuldig ingemeten, waarbij rekening werd gehouden met de unieke architectuur van het huis. Met precisie en passie werd de basis gelegd voor de op maat gemaakte RVS trapleuningen, kapstok en schoenenrek.

Ambachtelijk Vakmanschap

Terug in de werkplaats van Lumigrip® begon het ambachtelijke proces van het vervaardigen van de trapleuningen, kapstok en schoenenrek. Elk stuk RVS werd met zorg behandeld en bewerkt, en de integratie van de Mood Accu 3.0 LED verlichting werd met uiterste precisie uitgevoerd. Het resultaat was een combinatie van duurzaamheid en esthetiek, perfect afgestemd op de wensen van de klant.

Extra Luxe

In nauw overleg met de klant is er tijdens de inmeting besloten om de elegantie van de RVS trapleuning door te trekken naar andere delen van hun woning. Daardoor is het idee ontstaan van de op maat gemaakte RVS kapstok met geïntegreerde LED verlichting. Samen met een praktisch en stijlvol RVS schoenenrek. Deze extraatjes gaven de entree van het huis een eigentijdse uitstraling en maakten het plaatje compleet.

Een naadloze integratie in Sleeuwijk

Na de productie keerden onze vakmensen terug naar Sleeuwijk voor de montage. Met gevoel voor detail zijn de RVS trapleuningen, kapstok en schoenenrek geïnstalleerd. Waardoor de Mood Accu 3.0 LED verlichting de ruimte verlichtte met een warme gloed. De klant was verheugd met het resultaat en kon niet wachten om hun gasten te verwelkomen in hun vernieuwde thuis.

Een duurzaam genot voor jaren

Met RVS LED trapleuningen, een RVS LED kapstok en een RVS schoenenrek heeft de klant hun huis verbeterd. Terwijl ze ook een duurzaam en stijlvol element toegevoegd aan hun dagelijks leven. Een perfect samenspel van vakmanschap en klantgerichte service. Vastgelegd voor eeuwige bewondering bij de klant thuis en op onze website.

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend telefonisch ondersteunen voor de mooiste maatwerkoplossingen voor uw woning!