RVS Balustrade met glas

RVS Balustrade met glas

rvs balustrade met glas - lumigrip

RVS Balustrade met glas

Bij Lumigrip vindt u niet alleen een RVS of een glazen balustrade, maar kunt u ook kiezen voor een RVS balustrade met glas. Bij Lumigrip vindt u een ruim assortiment balustrades. Voor al uw wensen bent u bij Lumigrip aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de RVS balustrade met glas? Lees dan snel verder.

RVS Balustrade met glas naar wens

U kunt kiezen voor een RVS balustrade met glas als vervanging of alternatief voor een houten hekwerk op de overloop of bij de zolderverdieping. Daarnaast biedt deze glazen balustrade een mooie afscheiding bij de vide van een woning, een buitenterras of een dakterras. De balustrade kan volledig naar wens voor u gemaakt worden. Onze constructeurs zullen eerst een 3D-tekening voor u maken ter goedkeuring van het ontwerp. Hierdoor krijgt u een beter beeld van hoe het maatwerk eruit komt te zien in uw woning. Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd, zullen wij aan de slag gaan met het produceren van uw maatwerk balustrade met glas.

U kunt ook kiezen voor meer functionaliteit van uw balustrade door een LED lichtsysteem in te laten bouwen. Al onze Lumigrip LED verlichtingssystemen kunnen wij voor u naar wens inbouwen in uw glazen balustrade met verlichting.

Meer informatie over Lumigrip

Lumigrip heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het op maat produceren en plaatsen van de RVS balustrade met glas. Wij onderscheiden ons in de details van de modellen en de kwaliteit van afwerking. Onze balustrades worden conventioneel met de hand vervaardigd in onze werkplaats en worden niet vanuit een bouwpakket opgebouwd. Lumigrip zal uw balustrade in nauwe samenwerking met u ontwerpen voor uw woning. U krijgt dan altijd exact de RVS balustrade met glas zoals u zich deze had voorgesteld.

Vragen over een RVS balustrade met glas?

Heeft u een vraag over een RVS balustrade met glas en hoe één en ander bij ons verder in z’n werk gaat? Of wilt u meer informatie over Lumigrip? Dat is geen probleem! Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies en helpen u ook graag met al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 24 663 6887. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via het contactformulier, waar u uw bouwtekening of schets kunt uploaden. Of u stuurt een e-mail naar het e-mailadres info@lumigrip.nl.

rvs balustrade met glas - lumigrip