RVS Garderobe of Kapstok voor u op maat gemaakt

RVS Garderobe of Kapstok voor u op maat gemaakt

RVS Garderobe of Kapstok voor u op maat gemaakt - Lumigrip
rvs garderobe - Lumigrip

RVS Garderobe

Bent u op zoek naar een nieuwe kapstok of garderobe voor in uw hal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lumigrip biedt een RVS garderobe aan met stijlvol en tijdloos design. Zo heeft u een stijlvolle garderobe in uw hal voor u, uw gezin en uw gasten. Bent u geïnteresseerd in perfecte maatwerk garderobe? Lees dan snel verder voor meer informatie.

RVS garderobe naar wens

Wij maken uw (RVS) garderobe geheel naar uw wens en op maat voor in uw woning. Of u nu een ruimte heeft voor de garderobe van 80cm of van 150cm, Lumigrip zorgt dat uw design garderobe perfect past! Bovendien kunt u bij ons kiezen voor een garderobe welke geheel bestaat uit RVS. Óók kunt u ook kiezen voor een garderobe gecombineerd met glas of een houten hoedenplank van gefineerd eiken. Hierbij kunt u kiezen uit een kleur die het beste bij uw interieur past.

Naast de reguliere modellen van de garderobe in ons assortiment kunt u ook kiezen voor een kindergarderobe. Uiteraard op de juiste hoogte voor de kleintjes onder ons. Zo kunnen kinderen gemakkelijk hun eigen jas ophangen.

Voor meer informatie over onze prijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

RVS garderobe met verlichting

Wilt u een bijzondere uitstraling realiseren met uw garderobe? Dat kan bij Lumigrip. U kunt de RVS garderobe ook uitrusten met een LED systeem naar keuze. Hierbij heeft u de keuze uit diverse LED verlichtingssystemen zoals het Mood Accu, MonoColour of MultiColour systeem.

Heeft u een vraag over de RVS garderobe?

Heeft u een vraag over de RVS Garderobe of één van onze andere producten? Of wilt u liever meer informatie over Lumigrip? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag bij al uw vragen. Daarnaast adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 24 663 6887. U kunt ook ons contactformulier op de website invullen voor extra informatie. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het e-mailadres info@lumigrip.nl.