RVS Trapleuning op maat

RVS Trapleuning op maat

trapleuning specialist regio Nijmegen, Trapleuning RVS, rvs trapleuning op maat - Lumigrip®

RVS Trapleuning op maat

Bij Lumigrip kunt u een RVS trapleuning op maat bestellen. Bij ons treft u een ruim assortiment aan RVS trapleuningen in diverse modellen. U kunt bijvoorbeeld niet alleen kiezen voor de standaard ronde RVS trapleuning, maar u kunt ook kiezen voor een ander model trapleuning.

Wij maken uw RVS trapleuning, geheel op maat naar uw wens, voor in uw woning of kantoorpand. U kunt hierbij kiezen uit drie verschillende modellen, namelijk rond, vierkant en rechthoekig. Het ronde model is het meest gevraagde model, omdat deze het meest prettig vasthoudt. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u ook kiezen voor een vierkante of een rechthoekige trapleuning.

Kenmerken van de RVS trapleuning op maat

Uw trapleuning op maat wordt in onze werkplaats in Wijchen conventioneel met de hand vervaardigd. De trapleuning bestaat uit puur handwerk en vakmanschap. Om extra sfeer en veiligheid in uw hal of op uw trap te creëren, bieden wij u de RVS trapleuning ook aan met LED verlichting. Naast onze maatwerk RVS trapleuning kunnen wij u ook specifiek maatwerk leveren. Hierbij kunt u denken aan het exact na laten maken van uw bestaande trapleuning met buiging en/of leuningdragers op vaste posities, zoals bij uw huidige trapleuningen.

Geef hiervoor de afmetingen van uw huidige leuning door of kom op afspraak langs met uw bestaande trapleuningen om deze exact na te laten maken. De montage kunt u dan zelf uitvoeren. Hiermee bespaart u op de montagekosten en haalt u een stijlvol maatwerkproduct voordelig in huis.

Meer informatie over de RVS trapleuning op maat

Wilt u meer informatie over Lumigrip? Of heeft u een vraag over onze RVS trapleuning op maat of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u van vrijblijvend advies en helpen u graag bij al uw vragen. Onze specialisten staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 24 663 6887 of maak gebruik van ons contactformulier op de website. U kunt ons ook bereiken via het e-mailadres info@lumigrip.nl.

rvs trapleuning op maat - Lumigrip