Snel een RVS trapleuning prijs? Volg ons 3-stappenplan!

Snel een RVS trapleuning prijs? Volg ons 3-stappenplan!

Mood accu - Lumigrip

In drie stappen een RVS trapleuning prijs

Staat u op het punt om een RVS trapleuning prijs op te vragen? En wilt u deze zo snel mogelijk ontvangen? Volg dan nu ons handige 3- stappenplan. Met het volgen van deze stappen kunt u eenvoudig een prijsopgave aanvragen. Op basis van deze specifieke informatie over uw trapsituatie en wensen, kunnen onze adviseurs snel én gericht een vrijblijvende offerte voor u opmaken.

rvs trapleuning prijs

Stap 1: Benoem uw wensen

Uw trap is klaar en/of gekozen.  Nu kunt u op zoek gaan naar een bijpassende trapleuning. Afhankelijk van uw wensen kunt u bij Lumigrip kiezen uit verschillende modellen. Zowel rond, vierkant als rechthoekig. Daarnaast kunt u ook denken aan trendy zwarte leuningen, traditionele houten leuningen of tijdloze RVS leuningen. Passend bij uw trap kunnen de leuningen ook volledig gebogen uitgevoerd worden.

> Geef ons uw wensen door betreffend het leuning model, en omschrijf uw trap en/of de huidige leuningen.

Optie: LED verlichting in uw trapleuning

Wanneer u kiest voor ronde RVS trapleuningen is het in vrijwel elke situatie mogelijk om deze te voorzien van LED verlichting. Optioneel kunt u ook kiezen voor een ingebouwde accu, besturing én handige bewegingssensoren. Bij ons kunt u naast losse LED modules: Mood, Multi-of MonoColour LED systeem, ook kiezen voor ILLUNOX: een volledig doorlopend verlichtingssysteem.

> Geef ons uw wensen over het LED verlichtingssysteem door en benoem eventuele opties zoals sensoren en/of accu. 

Stap 2: Aantallen en afmetingen

Heeft u de keuze kunnen maken uit een van onze producten? Dat is fijn om te horen! 

> Geef ons de aantallen en afmetingen van uw gewenste leuning(en) door. Gaat het om meerdere trappen? Vermeld dit dan in de aanvraag. 

TIP: Moeite met meten? Voeg ook foto’s en/of tekeningen toe aan uw aanvraag. Onze adviseurs maken dan een inschatting van de lengtes en kunnen u gericht adviseren.

Stap 3: Bijzonderheden?

Voor een correcte afhandeling ontvangen wij graag eventuele bijzonderheden over uw situatie of project.

> Geef ons bijvoorbeeld door wanneer er een koof in de muur zit, de muur verspringt of wanneer er bijvoorbeeld gipswanden aanwezig zijn. 

Vraag uw RVS trapleuning prijs hier aan


Extra Tips

  • LED verlichtingssysteem in een nieuwbouwwoning
    Houdt u dan meteen rekening met de aansluiting van het systeem op de netspanning van uw woning. Voor er gestuukt wordt is het frezen van sleuven en trekken van kabels namelijk nog goed mogelijk. Maak voor het bepalen van uw stroompunt gebruik van ons formulier: LUMIGRIP-formulier-stroompunt-LED-trapleuning.
  • Eigen montage van uw gekozen leuning?
    Voor het monteren van de Lumigrip trapleuningen hebben wij montage-instructies beschikbaar. Vermeld deze wens in uw aanvraag voor een RVS trapleuning prijs.
  • Bekijk de leuningen en LED systemen eerst ‘live’ in onze showroom
    Natuurlijk is het ook mogelijk om persoonlijk advies te krijgen en meteen de leuningen en LED systemen in levende lijve te bezichtigen. Neem contact op via 0246636887 of mail ons voor het maken van een afspraak.


Vragen? Onze adviseurs staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op +31 (0)24 663 6887 of via info@lumigrip.nl

Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze Facebook of Pinterest pagina.