RVS trapleuningen met LED verlichting in LifestyleXperience

RVS trapleuningen met LED verlichting in LifestyleXperience

Mood accu - Lumigrip

De RVS trapleuningen en balustrades met LED verlichting van Lumigrip waren in het weekend van 23 juni te zien bij LifestyleXperience. Het lifestyle programma van RTL 4. Mocht u de uitzending gemist hebben, dan kunt u deze nogmaals bekijken hieronder:

Hoe worden de RVS trapleuningen met LED verlichting nu gemaakt? LifestyleXperience was op de productielocatie van de Lumigrip RVS trapleuningen in Wijchen om een kijkje in de keuken te nemen. De RVS trapleuningen worden voor elke trap exact op maat gemaakt. Elke trap krijgt daarbij een eigen unieke trapleuning en sfeer. Alles is maatwerk. Na zorgvuldige inmeting door een Lumigrip monteur, worden trapleuningen en balustrades op maat gemaakt. De trapleuninglengtes worden op maat gemaakt. De posities van de leuningdragers en de LED modules worden vervolgens bepaald en aangebracht. Het LED systeem wordt als laatste gemonteerd in de fabriek. De trapverlichting wordt na de laatste montage nog uitgebreid getest. Indien een klant voor een LED systeem met accu hebben gekozen, dan wordt deze volledige geladen voordat deze de productielocatie verlaat. De medewerkers van Lumigrip zorgen uiteindelijk voor een vakkundige montage bij de mensen thuis.

Ook is een bezoek gebracht aan de particuliere woning van een klant. Een glasbalustrade met LED verlichting in een enkele kleur is te zien op het buitenterras. In de avond geeft de verlichting van deze balustrade een unieke sfeer aan het terras. Ook een meerkleurig LED systeem kan in een dergelijke glasbalustrade toegepast worden. Bij de trap naar de eerste verdieping en de trap naar de zolder, zijn RVS trapleuningen met en zonder LED verlichting en RVS balustrades geplaatst. Door de trapverlichting wordt een unieke sfeer gecreëerd in de avond. Een sensorsysteem maakt hier het gebruikersgemak en de trapveiligheid compleet. Een veilige trap doordat de verlichting automatisch aangaat als het nodig is en de trap goed verlicht wordt.

Het item over de Lumigrip trapleuningen wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer.
Het programma LifestyleXperience is elke zondag te zien om 14.25 uur en de uitzending wordt de zaterdag daarna herhaald. Meer weten over LifestyleXperience? Klik hier.