Hoe maakt u, uw terrasafscheiding klaar voor zonneschijn?

Hoe maakt u, uw terrasafscheiding klaar voor zonneschijn?

Mood accu - Lumigrip

Bent u tevreden met uw huidige terrasafscheiding?

Kunt u met tevredenheid in het zonnetje op uw terras zitten? Of baalt u van uw huidige terrasafscherming, en bent u wel toe aan iets nieuws? Wij inspireren u graag met verschillende Lumigrip oplossingen voor een terrasafscherming. Zo produceren wij glazen modellen in combinatie met RVS, en modellen die enkel en alléén bestaan uit RVS. Strak, ruimtelijk en modern. 

De meest voorkomende situaties met een terrasafscheiding

Geen enkel dak, tuin of balkon is hetzelfde. Iedere situatie is weer uniek, en dat vraagt om specifiek maatwerk. Dat geldt ook voor uw terrasafscheiding. Met Lumigrip® bent u verzekerd van een unieke, en veilige terrasafscheiding, die speciaal voor uw situatie ontworpen en gemaakt wordt. Samen met uw adviseur en technisch tekenaar wordt er gekeken naar de mogelijkheden in uw situatie en geluisterd naar uw wensen.

Op een dak of langs een balkon

Er zijn verschillende mogelijkheden om een terrasafscheiding te plaatsen langs een dak of balkon. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een ruim dakterras, of een royaal balkon. Heerlijk om op te zitten wanneer de zon schijnt, maar daarentegen erg gevaarlijk wanneer er geen terrasafscheiding omheen zit. De ruimte van een dakterras of balkon wilt u natuurlijk zo groot mogelijk houden. Daarom kijken wij ook altijd of een montage tegen de zijkant mogelijk is.

Past een glazen balustrade toe voor perfect uitzicht

Het zou zonde zijn om een grote schutting of hekwerk omheen uw balkon of dakterras te zetten. Dit neemt aardig wat ruimte in beslag, en belemmerd doorgaans het uitzicht. Een geschikte oplossing is een glazen balustrade. Niet alleen veilig door het veiligheidsglas wat toegepast wordt, maar ook voor het open karakter waardoor de ruimte vergroot wordt én niet onbelangrijk uw uitzicht behouden blijft. Bekijk onderstaande voorbeelden:

terrasafscheiding

Langs een vlonder, tuin of steiger

Ook voor terrasafscheidingen langs een vlonder, tuin of steiger zijn er vele mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan diverse modellen modellen compleet bestaand uit RVS of oplossingen met glas. Lumigrip maakt altijd een duurzaam ontwerp passend bij uw woning. Een die daarnaast ook onderhoudsarm is, zelfs aan de kust. Zie onderstaand een aantal voorbeelden:

 terrasafscheiding

Bijzonder sfeervol met LED verlichting

Uw terrasafscheiding sfeervol verlichten tijdens een late zomeravond of juist tijdens die donkere wintermaanden? Kiest u dan voor een uitvoering met LED verlichting. U kunt kiezen om segmenten te verlichten middels LED modules in de bovenleuning of in de staanders. Maak een keuze uit warm-witte verlichting, of pak uit met onze meerkleurige verlichting (RGB). Laat een kleurenspel afspelen en creëer zo een passende ambiance.

Ook mogelijk met doorlopende LED verlichtingslijnen

Wenst u liever doorlopende LED verlichting in plaats van losse modules? Daar heeft Lumigrip ook oplossingen voor. Met het LED systeem ILLUNOX® bieden wij u graag ook doorlopende LED verlichtingsoplossingen. Het licht is altijd volledig weggewerkt in de bovenleuning van de terrasafscheiding.U ziet hier niets van, enkel en alleen ervaart u het mooie, witte of andere gewenste kleur licht wat de balustrade uitwaaiert over uw balkon of terras.

 terrasafscheiding

Degelijke Nederlandse kwaliteit

Wij zijn alleen tevreden met het kwalitatief hoogst haalbare voor onze producten. Daarom worden al onze producten en onderdelen vakkundig in eigen fabriek te Wijchen geproduceerd. Daardoor kunnen wij de kwaliteit continu bewaken en waarborgen. Ook kunnen wij gemakkelijk inspelen op maatwerk oplossingen voor uw situatie. Lumigrip garandeert u altijd een kwalitatief perfect en mooi product. 

Te kust en te keur!

Of u nu in op het platte land woont, of aan de kust, al onze producten zijn gemaakt van degelijk en duurzaam RVS. Onze producten zijn zowel voor binnen- als voor buitentoepassingen geschikt. Voor projecten aan de kust maken wij bijvoorbeeld gebruik van zwaarder RVS die tegen het hogere gehalte zout in de lucht kan. Kortom RVS heeft bij normaal onderhoud een uitstekende levensduur en corrosiebestendigheid.

Bespreek uw situatie en ontvang een offerte

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs staan u graag te woord! Vertel ons uw wensen, en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Neemt u gerust contact op via 024 66 36 887 of info@lumigrip.nl