Touch-Dim bediening voor de Lumigrip trapleuning

Touch-Dim bediening voor de Lumigrip trapleuning

Mood accu - Lumigrip

NIEUW!!! Lumigrip kan de maatwerk RVS trapleuningen met LED verlichting, die via de netspanning worden aangesloten, nu ook uitrusten met een Touch-Dim bediening.

De nieuwste bediening is handig en stijlvol geïntegreerd in de trapleuning. De trap en entree van uw woning krijgen een bijzondere uitstraling met dit maatwerk verlichtingsproduct. Lumigrip blijft u verrassen met bijzondere innovaties!

De verlichting kan eenvoudig bediend worden door aanraking aan de uiteinden van de leuning. De verlichting kan aan- en uitgeschakeld en gedimd worden. U kunt zelf dan ook heel makkelijk de verlichtingssfeer in uw woning instellen.

Voor de meerkleurige LED systemen kunnen ook de verlichtingskleuren van de trapleuning ingesteld worden: van warmrood naar koel blauw bijvoorbeeld. Of u kiest voor een zogenaamde Mood stand, waarbij de kleuren automatisch wisselen.

De LEDs van de Touch-Dim bediening blijven branden in het donker, zodat u ook ’s nachts makkelijk te trapleuning kunt vinden en de verlichting kunt aanschakelen.

Uiteraard kan de verlichting ook automatisch schakelen met een geïntegreerd sensorsysteem, die u naar wens in- of uitschakelt. Indien geactiveerd, gaat de verlichting van de trapleuning automatisch aan als u in de buurt komt van de trap. En als u in geen velden of wegen meer te bekennen bent, schakelt de verlichting automatisch uit.

Altijd een energiezuinige en praktische oplossing met een verlichte trapleuning van Lumigrip!