Trapleuning met LED verlichting blikvanger tijdens beurs

Trapleuning met LED verlichting blikvanger tijdens beurs

Mood accu - Lumigrip

Tijdens de afgelopen editie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten van 19 tot en met 21 oktober 2012 in Ahoy te Rotterdam, presenteerde het Lumigrip team haar verlichtingconcept. De RVS trapleuningen en balustrades met LED verlichting maakten wederom duidelijk dat er veel mogelijkheden zijn voor de particulier om een veilige en duurzame woning te creëren. Met de nieuwe houtdesign trapleuningen met LED verlichting – LumiWood – en de door Lumigrip ontwikkelde LED verlichtingssystemen, was Lumigrip een echte blikvanger tijdens de beurs.

Gedurende de beurs hebben wij onze Lumigrip RVS, LumiWood trapleuningen en Lumigrip RVS & glasbalustrades met veel plezier gedemonstreerd en toegelicht. Zie hier een impressie van de beurs en meer informatie over onze najaar actie!

Dit najaar hebben wij onze nieuwe Lumigrip trapleuningen geïntroduceerd! RVS trapleuningen met een hout design waardoor uw leuning met of zonder LED verlichting in elke situatie passend is. Deze nieuwe productlijn heeft de toepasselijke naam LumiWood gekregen! Wij hebben vooralsnog vier kleuren hout design beschikbaar: Wengé, Kersen, Eiken en Wit Eiken.

Profiteer nu van de introductie korting van 10% op de gehele LumiWood trapleuning inclusief een LED verlichtingssysteem naar keuze. Vraag naar de voorwaarden.