Trapleuning LED verlichting

Trapleuning LED

Trapleuning met LED verlichting - Lumigrip
Trapleuning LED - Lumigrip

Bent u op zoek naar een trapleuning met LED verlichting?

Dan bent u bij Lumigrip aan het juiste adres! Met een trapleuning LED verlicht u gemakkelijk uw donkere trap in uw woning of kantoor. De trapleuning met LED verlichting is niet alleen geschikt voor in uw woning of kantoor, maar kan ook gebruikt worden in winkelcentra, sportfaciliteiten, ziekenhuizen, vliegvelden, horecagelegenheden of schoolgebouwen. Bent u geïnteresseerd in een trapleuning met LED? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Kenmerken trapleuning LED

Met het gebruik van de trapleuning LED bespaart u energie ten opzichte van de gebruikelijke verlichting in een hal of trap. LED verlichting gaat namelijk minimaal 50.000 branduren mee, en verbruikt zeer weinig energie. Door de keuze uit een enkel – of meerkleurige trapleuning LED creëert u in een handomdraai een eigen sfeer in uw kantoor of woning. Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende lichtsystemen, namelijk Mood Accu Systeem, het MonoColour Systeem en het Multicolour systeem. Al onze systemen kunnen eenvoudig geplaatst worden. De benodigde elektra (laagspanning) voor de Mono- en MultiColour systemen kan vaak relatief eenvoudig aangelegd worden. Én voor het Mood syteem met accu is er zelfs geen enkel hak- en breekwerk nodig.

Elk van onze trapleuningen LED bieden u een optimaal bedieningsgemak, en zijn uitgevoerd met een Touch-Dim bediening of een in de LED module geïntegreerde drukschakelaar. Uiteraard kunnen wij iedere trapleuning die wij aanbieden op maat bij u leveren en installeren.

De ideale gebruikerservaring

Onze experts zorgen ervoor dat uw leuningdragers, indien gewenst, op dezelfde positie als uw oude leuning worden gemonteerd. Eventueel kan de leuning geboden worden in de vorm van trapboom. Bij nieuwbouw of grondige renovatie adviseren we u om onze professionals de positie van de leuningen te laten optimaliseren. Eventuele ‘oude’ bevestigingspunten kunnen dan weggestuckt worden. Zodoende heeft u in de toekomst de meest ideale gebruikerservaring!

Deze gebruikerservaring kunt u nog vergroten door het toepassen van het optionele sensorsysteem. Uitsluitend indien u gedetecteerd wordt, zal de verlichting aangeschakeld worden. Ter vergroting van de accuontladingsduur heeft het sensorsysteem van het Mood systeem nog een extra sensor, te weten de lichtsensor. Met deze lichtsensor wordt het systeem alleen ingeschakeld wanneer het echt nodig is: bij schemer of een donkere trap en uitsluitend indien u dan door de sensor gedetecteerd wordt.

Waar vind ik meer informatie over de trapleuning LED?

Heeft u een vraag over de trapleuning LED? Of bent u op zoek naar meer informatie over Lumigrip? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 24 663 6887 of vul ons contactformulier in op de website. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het e-mailadres info@lumigrip.nl. Onze specialisten voorzien u van advies en helpen u graag verder met al uw vragen. Op afspraak bent u ook van harte welkom op onze productielocatie in Wijchen.

Trapleuning LED - Lumigrip