Verlichte RVS balustrade bij ‘De Slimste Woning van Nederland’

Verlichte RVS balustrade bij ‘De Slimste Woning van Nederland’

Mood accu - Lumigrip

Lumigrip heeft als participant in ‘De Slimste Woning van Nederland’ in Eindhoven, tegenover het Evaluon, een RVS hekwerk rondom het terras gerealiseerd. In deze RVS balustrade is meerkleurige LED verlichting ingebouwd: het zogenaamde Lumigrip MultiColour systeem.

Dit LED systeem MultiColour is zowel voor binnen- als voor buitentoepassingen geschikt. Via het domotica systeem van de woning wordt de verlichting in de RVS balustrade aangestuurd. Het MultiColour systeem is speciaal geschikt gemaakt voor toepassing en aansturing via een domotica systeem.

Domotica is een verzamelnaam voor het totaal aan technische toepassingen waarmee een woning uitgerust kan worden om deze zo comfortabel, veilig en energiezuinig mogelijk te maken. ‘De Slimste Woning’ is een project van de Stichting Smart Homes.

Voor zowel particulieren als architecten en projectontwikkelaars bestaat de mogelijkheid om deze woning te bezoeken. Tijdens het bezoek wordt u voorgelicht over de mogelijkheden van domotica en kunt u concrete toepassingen in de praktijk zien. Hieronder dan ook de RVS balustrade met LED verlichting van Lumigrip. Meer informatie kunt u vinden via www.smart-homes.nl.