Verlichte trap bij ziekenhuis Rijnstate te Arnhem

Verlichte trap bij ziekenhuis Rijnstate te Arnhem

Mood accu - Lumigrip

Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem is momenteel bezig met een verbouwingsproject om de bereikbaarheid voor haar patiënten en werknemers te bevorderen. Onderdeel van de verbouwing was de aanleg van een nieuwe parkeergelegenheid voor medewerkers. Lumigrip heeft hier een steentje aan bij mogen dragen in de vorm van een gebogen trapleuning met balusters op de buitentrap van de parkeerplaats. De ingebouwde, MonoColour hoog rendement LED verlichting van deze trapleuning is uitgevoerd in de kleur warm wit.

Ziekenhuis Rijnstate komt oorspronkelijk voort uit een fusie tussen drie Arnhemse ziekenhuizen, het St. Elisabeth’s Gasthuis, het Hervormd Diaconessenhuis en het Gemeenteziekenhuis. Samen werden zij het grootste algemene ziekenhuis in de regio Arnhem met drie verschillende locaties. Sinds de oprichting hebben kwaliteit en veiligheid een grote rol gespeeld bij Rijnstate. Dit zowel voor patiënten als voor medewerkers.

De Lumigrip toepassing verhoogt de veiligheid op de parkeerplaats voor de medewerkers van het Rijnstate Ziekenhuis. Er is een stijlvolle RVS loopleuning met balusters gemonteerd op de trap tussen de parkeergarage en het ziekenhuis aan de straatkant. De leuning loopt sierlijk mee met de vorm van de trap en verlicht daarbij meteen ook de treden. Voor iedereen die van de trap gebruik maakt, zal deze mooi en veilig verlicht zijn. En dat is prettig omdat de medewerkers met alle wisselende diensten op alle momenten van dag en nacht gebruik maken van de parkeerplaats. Het project is door Lumigrip gerealiseerd in samenwerking met hoofdaannemer Grontmij. Grontmij is een toonaangevend Europees advies- en ingenieursbureau met expertise op het gebied van energie, (snel)wegen, duurzame gebouwen en water.