RVS en glazen balustrades met RVS trapleuningen – Wijchen

rvs-trapleuning-balustrade-wijchen-2.jpg

Innovatieve RVS balustrades langs de trap

De keuze voor schuine RVS balustrades langs de trap was een meesterzet om een eigentijdse uitstraling te creëren. Het RVS materiaal van Lumigrip® zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft de trap ook een moderne en industriële touch. De schuine lijnen voegen niet alleen dynamiek toe, maar dienen ook als een stijlvolle veiligheidsmaatregel.

Glas als sleutelelement op de verdieping

Op de verdieping neemt de elegantie toe met Lumigrip® glazen balustrades. Het gebruik van glas biedt niet alleen een visueel open gevoel, maar zorgt ook voor een naadloze integratie met de omgeving. De glazen balustrades zijn niet alleen functioneel, maar fungeren ook als artistiek element, waardoor de ruimte een gevoel van lichtheid krijgt.

Tevredenheid over Lumigrip®

De klant uit Wijchen was uitermate tevreden over de werkwijze en producten van Lumigrip®. Het team werd geprezen voor hun zorgvuldige aanpak en professionele werkwijze van het eerste consult tot aan de oplevering. De klant benadrukte met name de kwaliteit van zowel de RVS balustrades als de glazen balustrades, en hoe deze twee elementen naadloos samenkwamen in een harmonieus geheel.

Een geraffineerd resultaat in Wijchen

Dankzij Lumigrip® heeft deze woning in Wijchen een geraffineerd en eigentijds karakter gekregen. De combinatie van RVS en glas heeft niet alleen gezorgd voor een sterk gevoel van veiligheid maar ook voor een esthetisch hoogstandje. Voor wie op zoek is naar een tijdloze, moderne uitstraling met hoogwaardige materialen, bewijst Lumigrip® opnieuw zijn waarde.

Transformeer uw ruimte met Lumigrip®

Bent u geïnspireerd door dit project in Wijchen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Lumigrip® ook uw ruimte kan transformeren met hoogwaardige RVS en glazen balustrades. Wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs kunnen u vrijblijvend telefonisch ondersteunen voor de mooiste maatwerkoplossingen voor uw woning!